عملکرد فلوکولانت آنیونی بر پایه امولسیون پلی آکریل آمید لاتکس با وزن مولکولی بالا انجام میگیرد. پلی اکریل آمید لاتکس، شامل گروههای عملکردی اسید سولفوریک، اسید فسفریک و کربوکسیلیک اسید است. آن چه که از پلی آکریل آمید، یک فلوکولانت آنیونی مناسب میسازد، حلالیت و وزن مولکولی بالای این ترکیب است. در صورت مجاورت فلوکولانت آنیونی با آب، یک ژل نرم ایجاد میشود و این ژل نرم دور تا دور ماده لخته شده را پوشش میدهد و اینگونه بر قوام آن میافزاید. مهمترین عواملی که باعث به کار رفتن پلی آکریل آمید اسید، به عنوان فلوکولانت آنیونی میشوند، توانایی این ترکیب در ایجاد پیوند هیدروژنی و پیوندهای کووالانسی و همچنین خاصیت الکترونگاتیوی این ترکیبات است.
شرکت تولیدی – تجاری فرتاک، عرضه کننده مستقیم مواد شیمیایی در ایران با تکیه بر تجربیات و دانش مهندسین خود در حوزه تامین مواد شیمیایی از جمله انواع فلوکولانت با قیمت رقابتی و کیفیت مطلوب فعالیت می نماید. جهت استعلام قیمت یا سفارش به دفتر فروش این شرکت تماس حاصل کنید:
- تلفن ثابت: 86020712-021
- تلفن همراه: 8759608-0912
- صفحه اطلاعاتِ خرید فلوکولانت
فرمولهای مورد نیاز برای تولید فلوکولانت آنیونی بر پایه شیمی خاک و آب به دست میآیند. فلوکولانتهای آنیونی نسبت به فلوکولانتهای کاتیونی، ضرر کمتری به طبیعت میرسانند و برخی اوقات فرمولهای لخته کنندگان آنیونی به گونهای طراحی میشوند، که جلوی ضرر و زیان ناشی از لخته کنندگان کاتیونی را دفع کنند. استفاده از انواع لخته کنندههای آنیونی، مزیتهای زیادی در پی دارد که از جمله آنها میتوان به کاهش یافتن هزینههای دفع آب انتهایی، سهل الاستفاده بودن و قابلیت ترکیب کردن این مواد با سایر مواد اشاره کرد.
نحوه کاربرد فلوکولانت آنیونی
از لخته کنندهها عموما برای تصفیه آب و فاضلاب استفاده میشود. اگرچه امروزه اکثر مردم با کاربرد لخته کنندهها آشنایی کامل دارند، اما با این حال بسیاری از مردم با قواعد ریز استفاده از فلوکولانت آنیونی آشنایی ندارند. بنابراین تصمیم گرفتیم تا با آموزش نکاتی مهم درباره لخته کنندههای آنیونی، یک بار برای همیشه مشکلتان را با چگونگی استفاده از این مواد حل کنیم. شما میتوانید از لخته کنندهها برای تصفیه آب نهر و خاکریزهای ساخته شده توسط انسانها استفاده کنید.
برخلاف تصور بسیاری که گمان میکنند استفاده از فلوکولانتهای آنیونی در طبیعت ممنوع است، اما این لخته کنندهها میتوانند فلزات و سایر مواد داخل آب را لخته کنند. بسیاری گمان میکنند که مواد لخته کننده، قابلیت جدا کردن رسوبات از محلول را ندارند، این در حالی است که میتوان به کمک مواد فلوکولانت ، رسوب نیز ایجاد کرد. اگر قصدتان تصفیه مقدار زیادی آب باشد، باید مکانیزم ویژهای برای چگونگی تخلیه مواد لخته شده از آب نیز طراحی کرده باشید. پس از جدا کردن رسوبات از آب به کمک ژئومت، باید آب به دست آمده را به وسیله مواد خاصی جلا داده و شفاف کنید تا اینگونه آب قابل استفاده شود.
اهمیت فلوکولانت تصفیه آب
بحران آبی که امروزه کشور عزیزمان دچار آن شده، باعث دو چندان شدن اهمیت فلوکولانت تصفیه آب شود. صنایع بسیاری نیازمند استفاده از منابع آبی هستند و امروزه به لطف فلوکولانت، میزان استفاده این صنایع از آب آشامیدنی و کشاورزی به صفر نزدیک شده است. از جمله صنایعی که چرخشان به کمک آب میچرخد، میتوان به سنگبری، موزائیک سازی و ماسه شویی ، معادن و صنایع فولاد اشاره کرد. به طور کلی استفاده از فلوکولانت تصفیه آب در کارخانجاتی که دارای تیکنر هستند و یا از فیلتر پرس استفاده میکنند ضرورت دارد. پودر فلوکولانت از بیست مولکول تشکیل شده است که در کنار هم ماده لخته کننده را تشکیل میدهند.
طیف کاربرد فلوکولانت تصفیه آب
شاید بسیاری گمان کنند که فلوکولانت تصفیه آب کاربردی محدود دارد اما لازم به ذکر است که از همین ماده فلوکولانت برای تنظیم رئولوژی تزریق آب، افزایش ویسکوزیته مایع جابجایی، تنظیم فشار جریان آب به نسبت جریان روغن و… استفاده میشود. انتخاب فلوکولانت تصفیه آب مناسب و سازگار با نیازهایمان، کار نسبتا دشواری است چراکه قدرت فلوکولانت درجات مختلفی دارد. دو عامل تعیین کننده درجه قدرت پودر فلوکولانت تصفیه آب هستند. اولین عامل نوع بار فلوکولانت است، نوع بار فلوکولانت باید بر اساس ذرات جامدی که در مایعات معلق است انتخاب شود، اگر ذرات معلق در مایع بار منفی داشته باشند از فلوکولانت آنیونی استفاده میکنیم.
مواد معلق در آب به کمک فلوکولانت تصفیه آب، خیلی راحت از آب جدا میشوند و نتیجه استفاده از فلوکولانت تصفیه آب، آب شفاف خواهد بود. نکاتی که تاکنون ذکر کردیم، به هیچ وجه بیانگر این نیست که فلوکولانت حتما باید باردار باشد. برخی از انواع لخته کنندهها وجود دارند که فاقد بار هستند. در حالی که از فلوکولانت آنیونی بیشتر برای تصفیه آب استفاده میشود، از فلوکولانتهای کاتیونی بیشتر در صنایع غذایی استفاده میشود.
شاید دم دستیترین مثال برای فلوکولانت برای تصفیه شیمیایی آب، نشاسته باشد. فلوکولانت تصفیه آب صرفا شفافیت آب را بهبود نمیبخشد، بلکه کیفیت آب را نیز بالا میبرد. استفاده از فلوکولانت برای تصفیه آب، از آب تصفیه شده در برابر آلودگی محافظت میکند، فلزات سنگین و مواد شیمیایی را از آب حذف میکند و باکتریهای موجود در آب را از بین میبرد. از فلوکولانت برای عملیات معدن، حفاری نفت و گاز، صنایع استخراجی، بازیافت جامدات، چرم، مواد شیمیایی، فاضلاب شهر، دارویی، مواد غذایی و نوشیدنی، نساجی و سایر صنایع استفاده میشود. برای انتخاب فلوکولانت مناسب ،نیازمند دریافت مشاوره از صاحب نظران در امر صنعت و شیمی هستید.